Vilkår

Sist oppdatert: 4. juni 2023

Velkommen til https://hellerudvel.no (heretter referert til som «nettstedet»). Disse brukervilkårene regulerer din bruk av nettstedet og alle relaterte tjenester og funksjoner som tilbys på nettstedet. Vennligst les disse vilkårene nøye før du bruker nettstedet.

Godkjenning av brukervilkår

Ved å bruke nettstedet, godtar du å være bundet av disse brukervilkårene. Hvis du ikke godtar vilkårene, må du avstå fra å bruke nettstedet.

Aldersgrense

Du må være minst 25 år gammel for å gjennomføre booking av lokale. Du må ellers være 18 år for å bruke andre tjenester på nettstedet.

Bruk av nettstedet

Du godtar å bruke nettstedet i samsvar med gjeldende lover og regler. Du skal ikke:

  1. Kopiere, distribuere eller på annen måte bruke innholdet på nettstedet uten skriftlig tillatelse fra oss.
  2. Bruke nettstedet på en måte som kan skade, deaktivere, overbelaste eller på annen måte forstyrre driften av nettstedet.
  3. Forsøke å få uautorisert tilgang til nettstedets systemer eller nettverk.
  4. Engasjere deg i upassende, uanstendig eller ulovlig atferd på nettstedet.
  5. Publisere eller distribuere truende, fornærmende, ærekrenkende, støtende eller ulovlig materiale på nettstedet.

Kjøp og betalinger

Ved å foreta kjøp på nettstedet, bekrefter du at du er autorisert til å bruke betalingsmåten du velger. Alle kjøp gjennomføres ved hjelp av betalingstjenesten Stripe. Vi tar ikke ansvar for eventuelle problemer eller feil som oppstår i forbindelse med betalingsprosessen. Vi behandler ikke eller lagrer betalingskortinformasjon på nettstedet. Alle betalingsopplysninger behandles av Stripe i samsvar med deres vilkår og personvernerklæring.

Avbestilling og refusjon

Avbestilling- og refusjonsreglene for kjøp på nettstedet er som følger:

  1. Depositum tilbakebetales ved avbestilling tidligere enn 8 uker før leiedato.
  2. Ved avbestilling nærmere enn 8 uker før leiedato blir ikke depositumet tilbakebetalt.
  3. Refusjon vil bli behandlet innen rimelig tid etter avbestilling.

Ansvarsfraskrivelse

Nettstedet og alt innholdet som tilbys på nettstedet, leveres «som det er» uten noen form for garantier, uttrykte eller underforståtte. Vi gir ingen garantier for nøyaktigheten, påliteligheten eller fullstendigheten av innholdet på nettstedet. Vi påtar oss intet ansvar for eventuelle tap eller skader som oppstår som følge av din bruk av nettstedet eller avhengighet av innholdet på nettstedet.

Endringer i brukervilkårene

Vi forbeholder oss retten til å endre disse brukervilkårene når som helst etter eget skjønn. Eventuelle endringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er publisert på nettstedet. Det er ditt ansvar å gjennomgå disse brukervilkårene jevnlig for å være oppdatert.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller kommentarer angående disse brukervilkårene eller ditt bruk av nettstedet, kan du kontakte oss på følgende måte:

E-post: post@hellerudvel.no