Påmelding danselek og barnedans på Hellerud vårsemester 2024

Nå er det åpent for påmelding til en ny sesong med dans på Hellerud! 

Vårsemesteret varer i 11 uker og går i perioden uke 10 tom. uke 20, med et opphold i påskeuken (uke 13).

Vi tilbyr nå følgende to kurs:

Danselek 

Tidspunkt: Tirsdager kl. 17:00. Dette kurset egner seg for barn i alderen ca. 3-5 år, og har hovedfokus på bevegelsesglede og den lekende tilnærmingen til musikken.

Barnedans 

Tidspunkt: Tirsdager kl. 18:00. Dette kurset egner seg for barn i alderen ca. 5-7 år. Også dette kurset har fokus på bevegelsesglede og danselek, i tillegg til noe mer trinn og koreografi.

Påmelding

Det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Påmeldingsskjema finner du nederst på denne siden, husk å huke av på det kurset du ønsker å melde ditt barn på. Vi gjennomfører kurset ved minimum 10 påmeldte til hvert kurs. Du mottar betalingsinformasjon sammen med bekreftelse på plass.

Priser

Det lønner seg å være medlem i Hellerud vel. Husstander som er medlem betaler nemlig mindre for aktiviteter knyttet til Hellerud vel enn de som ikke er medlem.

Medlem: kr 1100,-

Ikke medlem: kr 1400,-

Nyttig informasjon

De som følger barnet til dans, venter utenfor. Erfaringsmessig er det bedre for barnets opplevelse at de er med på kurset uten foresatte. Barna kan ha på seg innesko eller gymsokker, helst ikke vanlige sokker, det kan bli glatt. Det er fint om barnet har på seg lette klær som det er behagelig å bevege seg i. Vi har et opphold i uke 13 (påskeferie). Den siste gangen kan foresatte være med inn de siste 20 minuttene og få et innblikk i det barna har gjort på kurset.

Har du spørsmål? Ta kontakt på helleruddans@gmail.com

Instruktørene

Det vil være to instruktører tilstede, med bred erfaring innenfor arbeid med barn.

Janne Braathen

Janne har jobbet med barn i mange år, hun er utdannet barnehagelærer og jobber til daglig som styrer i barnehage. Hun har tidligere jobbet som instruktør for barn i allidrett.

Katrine K. Rønning

Har jobbet som danser i en årrekke, bl.a. på VG-Lista og for artister. Har vært instruktør for dansere i ungdomsrevy og jobbet som aerobicinstruktør. Utdannet barnehagelærer og jobber som styrer i barnehage.

Påmelding