FULLT – Påmelding til barnedans

Kjenner du noen som er født i 2018 eller 2019 som kunne tenke seg å begynne på dans? Da har du kommet til riktig sted. Ti mandager fom. 04. september 2023 arrangeres det barnedans på velhuset. Vi har fokus på bevegelsesglede og danselek. Kurset starter kl.17:00 og varer i 45 min.

Priser

Det lønner seg å være medlem i Hellerud vel. Husstander som er medlem betaler nemlig mindre for aktiviteter knyttet til Hellerud vel enn de som ikke er medlem.

Er du ikke medlem? Det koster 400,-/året og du kan be om å få bli medlem i påmeldingsskjemaet.

Medlem: kr 800,-

Ikke medlem: kr 1100,-

Nyttig informasjon

De som følger barnet til dans, venter utenfor. Erfaringsmessig er det bedre for barnets opplevelse at de er med på kurset uten foresatte. Barna kan ha på seg innesko eller gymsokker, helst ikke vanlige sokker, det kan bli glatt. Det er fint om barnet har på seg klær som det er lett å bevege seg i. Vi har et opphold i uke 40. Den siste gangen (mandag 13. november) kan foresatte være med inn de siste 20 minuttene og få et innblikk i det barna har gjort på kurset.

Det er 17 plasser på kurset og det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Vi gjennomfører kurset ved minimum 10 påmeldte. Du mottar betalingsinformasjon sammen med bekreftelse på plass.

Har du spørsmål? Ta kontakt på aktivitet@hellerudvel.no

Instruktørene

Det vil være to instruktører tilstede, med bred erfaring innenfor arbeid med barn.

Janne Braathen

Janne har jobbet med barn i mange år, hun er utdannet barnehagelærer og jobber til daglig som styrer i en barnehage. Hun har tidligere jobbet som instruktør for barn i allidrett.

Katrine K. Rønning

Har jobbet som danser i en årrekke, bl.a. på VG-Lista og for artister. Har vært instruktør for dansere i ungdomsrevy og jobbet som aerobicinstruktør. Utdannet barnehagelærer og jobber som styrer i barnehage.

Påmelding