Finn lokale til ditt arrangement

Kultursalen

Kultursalen passer til ulike selskaper, konserter, forestillinger, møter og kurs. Salen fremstår som moderne med store vindusflater, fantastisk utsikt, god takhøyde, parkettgulv og lyse vegger.

Til enhver anledning

Kringsjå kulturhus leies ut til private selskaper, organisasjoner og foreninger.

Kjøkken
Musikkanlegg
Projektor
Garderobe
Piano
Gratis WiFi
Parkering
Utsikt

Priser

Leien inkluderer tilgang til bruk av projektor, musikkanlegg og kjøkken, samt renhold av gulv og toaletter. Depositum på kr 2 000,- kommer i tillegg.

Torsdag

kr 1 000,-

fra kl. 17 til kl. 23

Ikke medlem: kr 1 500,-

Fredag

kr 4 000,-

fra kl. 18 til kl. 02

Ikke medlem: kr 5 000,-

Lørdag

kr 5 000,-

fra kl. 09 til kl. 02

Ikke medlem: kr 6 000,-

Søndag

kr 4 000,-

fra kl. 09 til kl. 23

Ikke medlem: kr 5 000,-

Avbestilling

Depositum tilbakebetales ved avbestilling tidligere enn 8 uker før leiedato. Ved avbestilling nærmere enn 8 uker før leiedato blir ikke depositumet tilbakebetalt.

Stengt for utleie

Jul/Nyttår (23. desember – 1. januar)

Påske (palmelørdag – 2 påskedag)

1. april

17. mai (16. mai må arrangement avsluttes senest kl. 20:00)

1. juli – 31. juli

Nyttig informasjon

Kultursalen passer til ulike selskaper, konserter, forestillinger, møter og kurs. Salen er 69 m² inkludert en scene på 21 m², og fremstår som moderne med store vindusflater, fantastisk utsikt, god takhøyde, parkettgulv og lyse vegger.

Som medlem i Hellerud vel får du leie Kringsjå kulturhus til en hyggelig pris, er du ikke medlem blir det noe dyrere.

Her kan man dekke på til 60 personer. Det finnes 14 bord på 180×70 cm. 4 av dem står i salen, mens de andre 10 er plassert lett tilgjengelig i kjelleren. 60 stoler er plassert på en tralle i et skap i salen. Det er innebygget sofa og benk langs vinduene, begge med puter.

Fra kultursalen er det åpent mot gangområde med garderobe. Det er også en hems på 15 m² som kan brukes til oppbevaring, garderobe eller mingling. Kjøkkenet er fullt utstyrt og lett tilgjengelig.

Salen er piano og musikkanlegg med CD/DVD-spiller, minijack-inngang, to mikrofoner, projektor og lerret. Musikkanlegget skrus automatisk av klokken 01:00. En kan oppholde seg i lokalet for rydding og klargjøring fram til klokken 02:00.

Ansvarlig leietaker må være fylt 25 år, og lokalene leies ikke ut til selskaper der gjestene i all hovedsak er under 25 år.

Det er bilvei frem til lokalet, men av hensyn til framkommelighet for utrykningskjøretøy og faste beboere må parkering i Landeroveien begrenses.

Leietaker må selv ha med duker, lys, servietter, pynt, kaffefilter, kulter m.m. Alt medbrakt utstyr må fjernes fra lokalet etter bruk. Kjøleskap skal alltid være tømt når du forlater lokalet. Gulvet skal kostes og eventuell søl tørkes opp. All søppel fjernes, bord og stoler ryddes bort og servise vaskes etter bruk.

Husordensregler

Branninnstruks

Kjøkkenet

Kjøkkenet egner seg til å varme opp, samt gjøre klar mat. Det egner seg i mindre grad til å lage mat selv.

Tallerkner: middag, suppe/dessert, asjetter

Glass: champagne/hvitvin, rødvin/øl, dram/snaps, cognac, vann

Krus: kaffe/te

Bestikk: kniver, gafler, skjeer, teskjeer

Diverse serveringsbestikk

Diverse fat, boller og skåler

Vannmugger

2 kaffetraktere og vannkoker

4 termokanner

telysestaker

Tilgjengelig dekketøy og utstyr er plassert i skap og skuffer på veggen ved kjøleskap/oppvaskmaskin. Komfyren er induksjon og kokekar er tilgjengelig. Kjøkkenet har oppvaskmaskin.

Det er et kombiskap kjøl/frys på kjøkkenet og ett ekstra i kjelleren. Det finnes også et hvitt middags- og kaffeservise med blå blomster for 36 personer. Dette er lagret i skap til høyre for kombiskapet i kjelleren.

Ofte stilte spørsmål

Noe du lurer på? Ta en titt på ofte stilte spørsmål.

Gå til FAQ